donderdag 30 augustus 2012

Vintage kaart


Hallo iedereen,

vandaag wil ik jullie mijn eerste kaart als lid van het DT-team van Cart'n Scrap Art tonen.
Sinds vorige maandag maak ik immers deel uit van het toffe DT-team van Cart'n Scrap Art een scrapwinkel in Emblem.
Normaal gezien maak ik voornamelijk kaartjes met ingekleurde (cute) stempels, maar deze keer wilde ik wel eens iets anders proberen.

Als cardstock gebruikte ik Core'dinations ColorCore.  Het prachtige design papier komt uit een paperpad van Prima Marketing: Fairy Belle.
De stempel is van Fiskars Quotes  Make a Wish.  Ik gebruikte een stans van Spellbinders om een mooie vorm te verkrijgen : Nestabilities Label 1 en kleefde het geheel een beetje verhoogd op.
Tip : om een smal randje cardstock (mat) rond je uitgestanste nestability te krijgen, trek je de buitenkant van je stans over met potlood op de achterkant van je cardstock en knipt 'm uit.

De bloemen, de mooie camée, het hartje, de prachtige grote pin en de chandelier (linksboven in de hoek) zijn van Wild Orchid Crafts.  De kleine pin is van Making Memories.
Onder de Camée plakte ik een (kleine) ovale scalloped nestability bewerkt met distress inkt om een mooi randje te bekomen.
De mini-vlindertjes zijn uitgeponst met een pons van Kars.

De randjes van het papier zijn allemaal gedistresst met een distresstool en bewerkt met distressintkt : Walnut Stain. Ook de witte bloemetjes kregen een likje walnut stain.
Rondom het designpapier en hier en daar op het designpapier gebruikte ik stickles van Ranger om wat glitteraccenten toe te voegen.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.  Ik denk dat ik deze kaart ga reserveren voor mijn mama die op 26 september 81 jaar wordt.


Groetjes van Marijke

2 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kaartje Marijke!! Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi marijke ,

  allereerst proficiat als dt lid
  en je kaartje is zeer mooi je mama zal heel blij zijn
  ik verjaar een dagje vor je mama :-)


  gr cindy

  BeantwoordenVerwijderen