vrijdag 31 januari 2014

Spring is in the air ...

Hallo iedereen,

Spring is in the air ??  Jullie zullen denken, is ze nu helemaal op haar hoofd gevallen ... met deze temperaturen??  Maar het zonnetje is zo zalig, vinden jullie niet.  Ik verlang echt naar de lente.
Maar vandaag toon ik jullie een kaartje dat ik met het prachtige Maja Design papier heb gemaakt.  De lijn heet Vintage Spring Basics en ik heb gekozen voor een aantal paars getinte papiertjes.


- klik op de foto om 'm te vergroten -

- binnenkant -

Verder gebruikte ik een plaatje van Whimsy dat ik nog bewerkte met wat distress inkt en stickles.  Het is een plaatje uit een uitstansvel die je zo kan kopen, al ingekleurd dus.  Lekker handig als je snel een kaart wil maken.  En ze zijn nog mooi ook.

De Skeleton Leaves, de bloemetjes en het hartje zijn van Wild Orchid Crafts en een mooie nieuwe blaadjes stans van Joy!  Als tekststempel heb ik een Whimsy stempel gebruikt.  Ik vind de maat van deze set ronde stempels geweldig!  Lekker klein, maar toch goed leesbaar.  Ik gebruik ze echt veel, ze passen altijd wel ergens nog in een hoekje.  Ik heb me dan ook 2 bijpassende ronde ponsen van EK success aangeschaft, zodat ik het stempelafdrukje en een bijpassend cardstock mat in een mum van tijd kan uitstansen.  Lekker makkelijk toch!
Het geheel is dan nog afgewerkt met een uitgestanst vlindertje en plakparels.

Binnenin heb ik nog een mooie ronde (blauwe) Joy! stans gebruikt in combinatie met een tekststempel (weet niet direct welk merk, sorry).

- gebruikte materialen -

Creatieve groetjes van Marijke.

3 opmerkingen: