woensdag 17 juni 2015

Memories are timeless treasures of the heart

Hallo iedereen,


de afgelopen dagen heb ik mijn Maja Design papier nog eens uitgehaald.  Ik was al bijna vergeten dat ik nog een redelijk grote voorraad had van dit prachtige papier.
En dit is het resultaat :



Het papier is dus van Maja Design, ook de teskt-banner onderaan.  Het prentjes is er eentje van het internet.  Verder heb ik het kaartje afgewerkt met een klokje van Scrap-Unlimited, enkele bloemetjes van Wild Orchid Crafts, een kantje, een hartje,  plakparels van Scrapberries en een metalen hoekje.
 Het groene hartjestakje is een Doohickey van Magnolia en de vlinder is uitgestanst met een Cheery Lynn malletje.
Het tekststempeltje is er eentje van Cart'n Scrap Art!

Mijn volgend kaartje is ondertussen ook al "in de maak".  Maar dat wordt een DT-kaartje.

Het is bijna vakantie voor mij.  Ik moet nog werken tot en met 3 juli en dan heb ik 7 weken vakantie, bofkont dat ik ben!  Weet ik wel hoor.  Ik heb enkele jaren geleden ervoor gekozen om een andere job te gaan doen, minder uren en sowieso minder loon (ik was voordien software ingenieur).  En ik heb ongelooflijk veel geluk gehad om een plaatsje te vinden op het secretariaat van een basisschool. Maar ook al doe ik dit ondertussen al 8 jaar, toch ben ik niet zeker van mijn job.  Ik ben vanaf volgend jaar opnieuw de laatst bijgekomen secretaresse in de scholengemeenschap en sta dan in uren van een andere secretaresse met een verlofsysteem.  Stopt zij met dit verlofsysteem, dan moeten mijn uren er aan geloven, helaas.  Tenzij de minister onze scholengemeenschap extra uren zou geven (zoveel al de secundaire scholen krijgen bijvoorbeeld), maar dat zit er voorlopig niet in, zeker niet met al de besparingen.

Mijn oudste zoon heeft al gedaan met de examens (hogeschool) en de jongste (3de middelbaar) heeft nog examens tot en met volgende week dinsdag.  Nog even wat stress in huis dus.

Creatieve groetjes van Marijke.

2 opmerkingen: