woensdag 20 november 2013

Jongenskaartjes

Hallo iedereen,


ja hoor, de meeste kaartenmaaksters onder ons vinden het moeilijk : een mannenkaart of jongenskaart.  Een jongenskaart voor kleine jongens, dat gaat meestal nog wel, maar voor tieners en mannen, een moeilijke opdracht ...

Of niet??  Ik vond in een winkel opeens een vel papier van Echo Park.  Weliswaar uit een reeks met jongenspapiertjes voor kleinere jongens : A boy's Life van Echo Park.  Maar dit vel was anders.  Je kon er alle kanten mee op.  



Omdat ik een gitaarspelende tienerzoon heb, ging ik er dan ook mee aan de slag om een kaartje te maken voor zijn verjaardag.  Een onconventionele vorm, wat puffy lettertjes uit de Zeeman, wat tule, knoopjes en een bedeltje maken het geheel af.  Het geruite papier is van Scrapcake.



Het tweede kaartje is eigenlijk heel basic.  Het zou zo waar voor een volwassen man kunnen dienen.  "My number one champion" ...  zeg nou zelf, dat kan voor jonge kinderen, tieners en zelfs voor je lief of echtgenoot ;-)  Ik heb wat lettertjes toegevoegd, een stempeltje van Whimsy Stamps uitgestanst met een Spellbinder nestie, een wit hartje van Wild Orchid Crafts, een knoopje en een klokje en een radertje van Scrap-Unlimited.



Creatieve groetjes van Marijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten