vrijdag 2 augustus 2013

Mijn eerste albummetje

Hallo lieve bloglezers,

veel te lang dat ik nog iets op mijn blog heb gezet! Sorry!
Maar al die tijd was ik dus naarstig aan het werk om een albummetje in elkaar te steken. Mijn scrapmaatje Els heeft me getoond hoe ik het basisalbummetje moest maken met behulp van karton, cardstock en veel goede tape.  Ik was bij haar thuis voor een cropje en ze heeft me goed begeleid!

En dit is dan het resultaat :
Een album met 6 bladzijdes die allemaal een mapje hebben.  In ieder mapje steekt dan een dubbel gevouwen stuk cardstock.  Ook de binnenkant van de kaft heeft een insteekmapje opzij en daar heb ik ook nog een foto ingeschoven.  Ik kon er eigenlijk nog meer foto's in kwijt dan ik had van onze uitstap naar Planckendael (vorig jaar).

Gebruikt design papier = collection pack "Parck Bench" van Fancy Pants Designs.

Een impressie (klik op de foto's om ze te vergroten) :


Ik heb niet van alle bladzijden of insteekmapjes foto's gamaakt, enkel een greep uit het geheel.
Op het kleine fotootje vooraan staat de kleine panda (in een hoge boom, ver weg van de fotograaf ;-))  en die is toch wel het symbool van het dierenpark Planckendael.
Sorry voor de slechte foto's, het was te warm in de veranda om er veel werk van te maken en elders is het nu te donker (alle rolluiken en gordijnen dicht om de warmte buiten te houden).

Ik ga nu binnenkort nog een soortgelijk albummetje maken, ben helemaal verkocht!!  Het is zoooo leuk!
De fotootjes zijn al besteld (allemaal broertjes foto's) vanaf 2000 tot nu.  Alhoewel ik dit jaar nog geen enkele foto heb gemaakt waar de 2 broers samen op staan ...

Groetjes van Marijke.

1 opmerking:

  1. Super leuk zo'n albummetje! En die charms aan de zijkant erg leuk :)
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen