woensdag 2 januari 2013

Laatste kerstkaartje voor 2012

Ik wil jullie eerst en vooral een heerlijk creatief 2013 toewensen!


Maar ik wil jullie nog snel eerst mijn laatste kerstkaartje van 2012 tonen, dat was ik immers helemaal vergeten op mijn blog te zetten met alle eindejaarsdrukte.

- klik om de foto te vergroten -

Ik gebruikte mijn nieuw stansje van Joy! :"Vintage Flourishes"
Design papier van Authentique : Festive paperpad
Kerstroosjes van Wild Orchid Crafts
Magnolia stempel : Jingle Jangle Tilda ingekleurd met distress inkt en bewerkt met stickles


Maar kijk eens wat ik allemaal voor kerstmis kreeg :Zien jullie het?  Ik kreeg Copics!!!!  Die had ik nog niet en eigenlijk wou ik er ook niet mee beginnen, maar ben uiteindelijk dan toch gezwicht.

Ik heb al 1 keer een poging gedaan om te oefenen, maar nu vrijdag krijg ik nog verder privĂ©-les van mijn scrapmaatje Els Wouters!  En ik heb ook al een lijstje van kleurtjes die ik nog ga bijkopen (bloos bloos).Ondertussen ben ik druk bezig geweest met een DT opdracht voor Cart'n Scrap Art, dat krijgen jullie pas volgende week te zien.

Ik wens jullie nog een fijne avond verder!

Groetjes van Marijke


4 opmerkingen:

 1. Leuk seg, die copics! Ik ben ook gek op de mijne en ben er enkele maanden mee aan de slag. Je zal er nog veel plezier aan beleven.
  Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch gevallen voor de Copics :-) Ik gebruik ze veel te weinig, maar als ik ze gebruik, dan vind ik het altijd zo leuk, vooral ook omdat het zoveel rapper gaat dan kleuren met kleurpotloden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooooh, leuk dat je ook copics hebt nu! Het is verslavend hoor! Ik wil gewoon niets anders meer. En toch gaat het bij mij niet zoals Mich zegt hoor. Ik zit makkelijk 2u te kleuren aan een stempeltje en dan mag het nog niet te ingewikkeld zijn. Ik doe er zeker dubbel zo lang over dan met de derwentpotloden ;-) Veel oefenplezier!!!

  BeantwoordenVerwijderen